Overkappingen

WIJ VINDEN ALTIJD DE BESTE OPLOSSINGEN VOOR UW PROJECT

Terrasoverkappingen - Productinformatie

Er zijn verscheidene mogelijkheden met onze terrasoverkappingen. Zo kunt u kiezen voor een glazen dak of een polycarbonaat dak, moderne of klassieke stijl, en creëert u makkelijk een hele serre met glazen schuifdeuren en accessoires. Maak van uw Alensa terrasoverkapping een complete tuinkamer met de diverse uitbreidingsopties en geniet alle seizoenen van uw terras. Met glazen schuifwanden creëert u op koudere dagen een afgesloten ruimte.

 Materiaal

Alensa terrasoverkappingen zijn van ongeëvenaarde kwaliteit omdat deze gebruik maken van het 6063-T6 aluminium

Stijlen


U heeft de keus uit twee verschillende stijlen: de klassieke stijl en de moderne stijl. Bij de klassieke stijl krijgt u standaard afgeronde staanders en een golvende goot, bij de moderne stijl krijgt u rechthoekige staanders met een ronde goot. De keuze uit de klassieke of de moderne stijl is puur een kwestie van smaak. prijs en toepasbaarheid zit er geen verschil in beide stijlen.

Eigenschappen


Breedte

Alensa terrasoverkappingen worden standaard geleverd vanaf 3. meter breed oplopend met één meter: 3.meter, 4.meter, 5.meter, 6.meter 7 meter etc. Indien u de terrasoverkapping zelf gaat monteren dan kunt u bij een terrasoverkapping met polycarbonaat dak de breedte naar wens inkorten. Hierdoor is iedere breedte mogelijk.

Voorbeeld: een breedte van 6.90 meter is te realiseren door een terrasoverkapping van 7 meter breed te bestellen en deze in te korten.


Diepte

Alensa terrasoverkappingen worden standaard geleverd in 2.5 meter, 3.0 meter, 3.5 meter of 4.0 meter diep. Al deze dieptes zijn naar wens in te korten en hierdoor is iedere diepte tot 4.0 meter mogelijk.

Voorbeeld: een diepte van 3.20 meter is te realiseren door een terrasoverkapping van 3.50 meter diep te bestellen en deze in te korten.


Hoogte

Alensa adviseert om een hoogte van de onderkant van de goot aan te houden van 2.10 meter, 2.15 meter, 2.20 meter, 2.25 meter, 2.30 meter of 2.35 meter. Met deze afmetingen, passen de glazen schuifdeuren onder de terrasoverkapping


Coating

Alle aluminium profielen van de Alensa terrasoverkappingen zijn gepoedercoat, hierdoor zullen ze niet roesten. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder aan het aluminium profiel plakken waarna het in de oven gesmolten wordt. De coating is duurzaam door zijn dikte van 60mμ tot 80mμ.


Accessoires

De Alensa terrasoverkappingen hebben acht uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor spieën, glazen schuifwanden, schoren, LED verlichting, terrasverwarmers, een polycarbonaat zijwand ,zonwering en Aluminium Schuifdeur .


Kleuren

Alensa terrasoverkappingen hebben een matte afwerking die een luxe en degelijke uitstraling geven. U heeft de keuze uit de kleuren crème (RAL 9001) en mat antraciet (RAL 7016). prijs en toepasbaarheid zit er geen verschil in beide kleuren. De keuze uit crème of mat antraciet is puur een kwestie van smaak.

© 2019  | content /foto's Alensa.